Vásárlási tudnivalók

Az akciós cipőkből, textil termékekből meghatározott darabszám áll rendelkezésre! Abban az esetben, ha a rendelt termék elfogyna, arról telefonon értesítünk és a termékre nem tudjuk megadni a kedvezményt!

 

25 000Ft alatti vásárlás esetén a szállítási díj 1350Ft, magasabb összegű rendelés esetén ingyenes! Szállítási idő raktáron levő termékek esetén max. 2-3 munkanap! Olyan termék esetén amelyet a németországi raktárról kell megrendelnünk a szállítás kb. 2-3 hét! Ilyen esetben telefonon értesítünk! Termékeinket az MZ Trans KFT. szállítja házhoz.

 

Fizetni a csomag átvételekor kell. Van előreutalásos lehetőség is, ez esetben küldj egy e-mailt és elküldjük bankszámla számunkat. A megrendeléseket csak az összeg beérkezése után küldjük ki!

 

Termékekkel, szállítással kapcsolatban érdeklődni tudsz az info@mabel-sport.hu e-mail címen vagy a 06202032232-es telefonszámon.

 

 A weboldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!

 

Visszavételi szabályzat:

Visszavont rendelésből új, bontatlan cikkeket a szállítástól számított 2 héten belül küldheti vissza. A cikkeket az eredeti csomagolásban kérjük visszajuttatni. A rendelés visszavonásáról és a cikkek visszavételéről bővebben a Visszavételi szabályzatban olvashat.

 

A termékek a valóságban eltérhetnek a képen látottaktól!

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

Céges adatok:

Mabel-Sport Bt.

8000 Székesfehérvár

 Móricz Zsigmond u. 77-79